Skip to Content

5 összetevős pirítós zöld istennő öntettel és tonhalkrémmel

Adag: 2 fő

Összetevők:

  • 6 evőkanál zöld istennő öntet 
  • 180 g konzerv tonhal 
  • 4 szelet kovászos kenyér 
  • 1 szár angolzeller 
  • 1 salottahagyma 
  • bors 
  • vaj a sütéshez

Edények: tál, gumispatula, vágódeszka, kés, serpenyő

Vágjuk vékony szeletekre a zellert, és helyezzük egy tálba. Szeleteljük fel vékonyan a salottahagymát, és adjuk a tálhoz. Csepegtessük le a tonhalat és csipkedjük egy tálba. Adjuk hozzá a zöld istennő öntetet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd keverjük össze.

Melegítsünk fel közepes lángon egy serpenyőt. Tegyünk bele vajat. Helyezzük bele az egyik szelet kenyeret, és hagyjuk pirulni nagyjából 2 percig. Kenjünk rá némi tonhalkrémet. Tegyük a tetejére a másik szelet kenyeret, adjunk még vajat a serpenyőhöz, majd fordítsuk meg. Pirítsuk aranybarnára. Húzzuk le a tűzről és fogyasszuk azonnal!

Aggaszt a sok mosogatnivaló? Ne fájjon a fejed!

Miután átélted az #Enjoytogether élményt, nem kell a mosatlan edények miatt aggódnod. A Somat segítségével pedig a tányérok is egy varázsütésre újra tiszták lesznek!

Nagy hatóerejű formuláink még a legmakacsabb szennyeződéseket, például a zsírfoltokat és az odakozmált ételmaradékot is eltávolítják, így még inkább kiélvezheted a szeretteiddel töltött időt!

További részletek

  • Vissza a kezdőlapra

  • A megfelelő apropó

    Ne keress kifogásokat! Mindig megvan rá a megfelelő apropó, hogy közösen elfogyasszunk egy finom ételt.

  • Partnerségre léptünk a Kitchen Stories™ csapatával, hogy rátalálhass a tökéletes receptre, amellyel a következő összejövetelen leveheted vendégeidet a lábukról. Fedezd fel az összes receptet!