Adag: 2 fő
Összetevők:
- 6 evőkanál zöld istennő öntet
- 180 g konzerv tonhal
- 4 szelet kovászos kenyér
- 1 szár angolzeller
- 1 salottahagyma
- só
- bors
- vaj a sütéshez
Edények: tál, gumispatula, vágódeszka, kés, serpenyő
Vágjuk vékony szeletekre a zellert, és helyezzük egy tálba. Szeleteljük fel vékonyan a salottahagymát, és adjuk a tálhoz. Csepegtessük le a tonhalat és csipkedjük egy tálba. Adjuk hozzá a zöld istennő öntetet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd keverjük össze.
Melegítsünk fel közepes lángon egy serpenyőt. Tegyünk bele vajat. Helyezzük bele az egyik szelet kenyeret, és hagyjuk pirulni nagyjából 2 percig. Kenjünk rá némi tonhalkrémet. Tegyük a tetejére a másik szelet kenyeret, adjunk még vajat a serpenyőhöz, majd fordítsuk meg. Pirítsuk aranybarnára. Húzzuk le a tűzről és fogyasszuk azonnal!
Miután átélted az #Enjoytogether élményt, nem kell a mosatlan edények miatt aggódnod. A Somat segítségével pedig a tányérok is egy varázsütésre újra tiszták lesznek!
Nagy hatóerejű formuláink még a legmakacsabb szennyeződéseket, például a zsírfoltokat és az odakozmált ételmaradékot is eltávolítják, így még inkább kiélvezheted a szeretteiddel töltött időt!